Vilken sjukstuga

Efter ett par dagar med minimal röst kan jag nu återigen göra mig förstådd mellan hostattackerna........nu ligger däremot Johnny istället med tät näsa och ont i halsen. Fy, vad det är smittsamt....hos Moa rinner oxå snoret och hon sover riktigt oroligt på nätterna. Hela tillfrisknandet blir så utdraget och jobbigt när man inte får sova som man önskar på nätterna.
Trots att febern är borta och det mesta av rösten tillbaka så känns kroppen ordentligt seg och öm fortfarande....får se hur det blir med jobb och dagis imorrn....trist om man bara skulle göra det värre.


Förutom sjukdom de senaste dagarna har vi haft det bra. Käkade kräftor här på fredagskvällen, mumsigt värre....avslutade med tårta som Josse hade gjort.
Lördan åkte jag till stan för middag med några maxitjejer.....trevlig kväll, dock blev den rätt tidig för mig då jag tappade bort rösten efter ett tag bara....men kul så länge det varade iaf.

                                                                            Kräftfredag:

                   
                    

                                                                  Blev även yatzy på kvällen....

                   
                   


                                                                           Peace out !
                                                                       

Första dagen

Första dagen avklarad !

Det gick väl ungefär som väntat, kändes som man varit borta på lunch bara och sen tillbaka. Konstigt hur hemma man ändå känner sig direkt.....alla siffror fanns kvar i huvudet och man börjar genast räkna timmarna tills man slutar :o)  dagen gick ändå fort igår, jag var på bra humör hela tiden tror jag...ingen kund som lyckades reta upp mig så det var ju skönt.

Skönt kändes det oxå när jag lämnade av Moa på sitt nya dagis fö första gången. Hon sprang direkt och satte sig i sandlådan och hade inte ens tid till att titta upp och vinka hej då till mig när jag skulle åka. Det hördes oxå som att det hade gått bra sen då farfar plockade hem henne för dagen......min duktiga tjej. Idag blir det nån timme längre på dagis och moster Josefin som får hämta och lägga i säng henne....det är tur att vi har familj som ställer upp då vi inte kan hämta henne själva.


Detta blev förresten förra veckans inköp på klädpartyt, mörkblå baggyjeans :