Midsommarveckan

Hade turen att få tillbaka flickorna min första semesterdag. De fick vara hos Johnny förra helgen då jag jobbade, sen tillbaka eftersom han skulle jobba sin sista vecka. 

Första dagen på semestern kändes väl lite sisådär med regn mest hela tiden. Vi försökte oss ändå på en prommis och cykeltur, men det blev korta svängar. I mitten på veckan började äntligen vädret vända. Vi gjorde ett besök i stugan och åt våfflor utomhus, som jag längtat. Hoppas på många fina dagar i stugan i sommar. 


Midsommar firade vi i Båtvik i strålande solsken på eftermiddan. Vi hade gjort matsäck och packat filt, jättemysigt. Även dans kring midsommarstången blev det såklart!Ibland förvånas jag fortfarande vilka underbart vackra barn jag fått, de allra finaste verkligen ❤❤❤

Skjutsade flickorna till Johnny efteråt så vi fick dela lite på midsommar med flickorna. 
Vi firade sen med grillat i Jonas stuga vid havsbadet. 

Hoppas alla hade en bra midsommar!

Glad Sommar☀

Fina tjejer idag ❤


Nu har Moa gått ut första klass alltså. Huga mig, så väldans fort detta året har gått. Hon känner sig såklart extra stor då hon till hösten ska börja 2:an. Jag känner mig oxå extra stor (gammal) när jag tänker på vilken klass hon ska till. 
Innan dess ska vi förhoppningsvis ha ett härligt sommarlov tillsammans. 

Det var en proppfull kyrka när vi samlades för examen idag. Vi fick plats uppe på "läktaren" och såg tyvärr inte jättemycket av nånting. Jag sträckte mig extra lång när Moas klass stod framme och sjöng, men annars satt jag bara och lyssnade. 

Klasserna samlades sen utanför för avslutning och fotografering. 

Examenslunchen blev på Lanternan. Kul att ses efteråt några stycken, och framförallt för barnen att det blir nånting roligt just examensdagen. 

Sen hem för att svida om till bättre kläder och iväg till Moravallen för fotbollsmatch. Vi blev några familjer som spelade och allting avslutades med vattenkrig. 
Jag ska väl erkänna att jag mest satt på bänken och tittade på, men jag testade iaf liiite fotboll :)

Hur kul dag som helst verkligen!!!På söndag 14.30 tar jag oxå sommarlov, ska bara göra klart helgen på Maxi.