Semester !!!

Solen tittar äntligen fram, gräset har fått sig en välbehövlig klippning och barnen är glada. Ännu gladare blev de ikväll då studsmattan togs fram.

Jag blev oxå glad ikväll då jag bokat boende i Sundsvall om en vecka för att hälsa på Erika med familj. Ska bli så himla roligt att ses igen...har inte setts sen i oktober.
Lycksele är inbokat samma vecka och det känns oxå riktigt skönt att vi hinner med det nu innan operationen då jag förmodligen inte kan följa med familjen på äventyr sen i sommar.

Idag börjar jag och barnen officiellt semestern oxå !!!!!!!

Lycka och besvikelse

Igår ringde de från Umeå och sa att jag skulle få opereras på onsdag, riktigt snabba ryck och en massa som ordnades på kort stund. Men jag fick ihop allt som hade med barn och jobb att göra + till stan för blodprover som skulle skickas samma dag. Kändes riktigt bra.....dock riktigt nervöst o skakigt.
Jag och Johnny åkte tidigt imorse för att skriva in mig och göra allting klart inför morgondagen......allt fixat med papper, väntan, möte med narkosläkaren......MEN, då blev nån läkare (eller vad den var) sjuk och min operation var tvungen att ställas in. Behöver jag ens tillägga min enorma besvikelse!!?!!!!

Jaja, inte mycket att göra åt att nån blir sjuk, fast det är klart att jag är egoistisk ändå och tycker det är förjäkligt att det inte blev av som jag var inställd på. Det var kanske lite för bra för att vara sant att det skulle gå så snabbt och smidigt ändå.

Nu är jag inbokad på nytt den 3 juli och då får jag hoppas att det blir av. Sommaren kommer att bli ordentligt tuff för alla i familjen. Jag kommer knappt att få röra mig eller lyfta nånting på 6 veckor, vilket innebär att Johnny får bära ett tungt lass här hemma - göra ALLT!!! .....ungefär som jag gör nu då :)   nädå, men det blir tufft och känns nervöst.

Nu tar jag ledigt och semester innan återhämtningsresan påbörjas, och tänker göra det absolut bästa av de närmaste 3 veckorna.

10 juli och nyklippt :)

Nu äntligen börjar vi vara friska och krya i huset. Jag låg i flera dagar med illamående och feber, men NU är jag tillbax på jobbet som vanligt igen. Har fått en ny, kortare frisyr oxå nu till sommarn :) 

Livia fortsätter att vara underhållningen här hemma med massa bus och spex om dagarna. Hon har oxå blivit en riktig pappatjej de senaste dagarna och det är så kul att se hur hon kramas och myser...även om man blir lite svartis ibland.

Lite blandat som vanligt från den senaste veckan :