Dumma vattkoppor!

Min stackars lilla Livia. Vattkoppor ska ju alla gå igenom, men inte så här :(. Idag har ändå varit en bra dag med mindre feber och hennes ork har ibland varit som vanligt. 
 
Igår var det dock sämre. Hög feber och en väldigt hängig Livia, som mest låg i soffan och gnydde eller sov. 
 
Hoppas såklart att det värsta är bortgjort nu så vi får tillbaka vår vanliga vilda lilla glädjespridare. 
 
 
 
 

Sommarmix

 
Förra måndagen var vi på cirkus i stan, Cirkus Brazil Jack. Det var första gången för mina ungar och vi laddade med allergimedicin innan så de skulle klara hela föreställningen.
Barnen klarade av snuva o hosta jättebra, det var bara jag som helt svällde igen och tappade rösten. Jäkla cirkusdamm ;)
 
Lyriska flickor efteråt och det är så kul när det blir lyckat.....glada barn = glada föräldrar !!!
 
 
 
 
 
 
Då pappan i huset hittat en ny hobby, nämligen kajakpaddling, får jag och flickorna många kvällar tillsammans. När jag känner att jag är på "lämpligt" humör och tålamodsstark så har vi bakat en del. Båda tjejerna tycker att det är kul, både att baka och att äta såklart. Kladdigt blir det, men jag försöker lära mig att bita ihop och le åt eländet istället....barnen har ju roligt och det är det viktigaste.
 
 
 
Vi har även hunnit med en släktträff i helgen som var. Så himla roligt at tfå träffa kusinerna på min sida, kan inte minnas när vi sågs allihopa senast.
Fika, mat, lek o sol......jag hade gjort laxtårta som jag tog med, mums!!!
Och roligast var nästan att se hur kul Moa hade med sina släktingar som hon aldrig förr träffat, så hon var nöjd.
 
 
 
 
 
 
Vi invigde utebadet i Byske igår. En helt perfekt dag med lämplig temperatur ute. Moa badade i flera timmar tillsammans med Vilgot, medans Livia vackert fick titta på från sidan.
 
Vattkopporna har nämligen drabbat den lilla damen i helgen.
Hon är dock förvånansvärt pigg, med tanke på hur mycket feber hon ändå har och mängden prickar som bara tycks bli fler och fler för varje minut som går.
 
 
 
 
 
 
Vattkopporna då.... :
 
igår:
 
idag: