Näst sista semesterveckan

HUSET

Fast egentligen ser det väl aningens bättre ut nu. Han hörs ha varit duktig sista dagarna.....men det är så trist att det måste göras så mycket som inte kommer att synas ens....eller, det är ju MEST såna saker.


JOHNNYS 30-ÅRSPRESENT

Då var det äntligen dags i lördags för det efterlängtade hoppet :)  själv var jag nog mest nervös över att det skulle gå åt skogen, men tackolov så gick det jättebra och det var två stycken som var extremt glada och nöjda när de landade på marken igen. Moa var självklart med....hon ville oxå "ramla ut från flygplanet", men hon skulle nog vänta tills hon blev lite större ändå.

 före
 lyftet


EN VECKA I BYGDSILJUM

Som vanligt styrde jag o Moa bilen mot Bygdsiljum även denna vecka. Tyvärr såg vi inte många solstrålar utan mest regn och åska, men det var trevligt ändå med sällskapsspel och god mat :)Titta, hon vet redan vad hon ska göra när hon blir stor som mamma o mormor :)

Grattis mormor

Inte bara Moa som har gått på toa i veckan


 

Fotbollsgolf o pizzabak

Joel har fyllt år och han önskar sig alltid discgolf och pizzabak i bagarstugan hos Inga-lill- även detta år, men eftersom discgolfbanan var stängd den dagen i år blev det fotbollsgolf i Bureå istället. Det hade ingen av oss provat förr och det var faktiskt rätt kul, men svårt såklart.....bollar stannar inte när man ropar på dem.

Pizza i bagarstugan kan inte gå fel, och inte den här gången heller :)    oooh, så gott det var. Moa däremot tyckte att det var roligare att plocka fyllningen från skålarna innan pizzan var klar, tror hon blev mätt på det.Sen var man orörlig av proppmätthet :)


Sooolig semestervecka :)

Hela senaste vecka har jag varit i Bygdsiljum. Det känns lite som det kvittar vart jag håller hus nu för tiden då jag ändå inte kan vara hemma hos mig själv. Trivs bättre här.

Har gjort två besök på festivalen faktiskt. Förra onsdagen blev det med Moa å mormor, och i lördags tillsammans med Eleine. Måste erkänna att det var rätt skönt att gå utan barnvagn för en gångs skull, det var trångt på lördan.

Moa ÄLSKADE karusellerna, vi blev tvugna att dra henne därifrån ( gissar att de flesta föräldrar har samma beskymmer):
Buträskmarknaden hann vi med en dag oxå.....Det enda barnet tjatade om från att vi kom dit var HAMBURGARE med ketchup. Jag tror hon ätit 4 stycken sista veckan...menmen, det är ju mat iaf :)Senare samma kväll åkte vi tillbaka till Burträsk och lyssnade på En Himlakör som mormor är med i. Moa tyckte det var roligast att applådera när de sjungit klart......hon satt väldigt lugnt och stilla första 20 minutrarna, sen blev det för mycket spring för min del.Fredagskväll kom Eleine på besök, mycket trevligt att hon kommer till Bygdsiljum för att hälsa på. Det är ju ändå lika långt hit som det är för mig till stan :)
Vi gjorde palt till middag....de blev inte vackra, men GODA !!!


I helgen blev det mycket utelek...sol, sol , sol !
Moa stormtrivdes, då hon som vanligt fick allas uppmärksamhet.....alla utom min egentligen. Jag passade på att ligga still i en solstol :)