1:a advent

Igår var det alltså dags att tända första ljuset...alldeles på tok för tidigt om ni frågar mig. Nog för att det är mysigt, absolut, men det är ju ändå en bra bit kvar till julafton så jag hade gärna sparat det en vecka till iaf.
Trots att vi inte har det så hemtrevligt och mysigt här hemma ÄN , så har vi ändå försökt göra det lite juligt.....och I LIKE ! Guh, så trevligt det blir med ljusstakar och stjärnor i fönstren....och gardiner i köket. Det var ett bra tag sen det satt såna där :) Jag hade mamma här förra veckan som hjälpte mig med klättrande och strykande....skönt. Passade oxå på att julbaka lite när jag hade assistans, åsså är det ju så mycket roligare att  vara fler.
Vi var på skyltsöndag igår i Byske. Inte jättemycket att se, men Moa träffade tomten och fick rida häst så hon var mer än nöjd med dagen :)
Hon var bra mycket kaxigare än vad jag trodde hon skulle vara vid mötet med tomten. Berättade vad hon hette och att hon önskade sig pärlor i julklapp - duktig tjejja !Akupunktur o barnmorska

Har hunnit vara på två stycken akupunkturbesök redan och ska på det tredje imorron. En massa flängande in till stan blir det trots att jag inte jobbar längre.
Vet inte riktigt vad jag tycker om nålarna än, jag var tuffare än jag trodde när de skulle sättas tackolov så det var faktiskt inga problem. Det sticker till en aning, mer på vissa ställen, men det funkar. Dock har jag inte mått så bra efteråt på kvällar och nätter.....mått illa och haft fruktansvärda smärtor, sen om det har med det att göra vet jag inte. Jag ska prata med sjukgymnasten imorrn och höra vad hon tror, för om det bara ska bli värre efteråt så är det ju inte alls värt det.

Var till barnmorskan idag, hon är ju bra virrig och om i kring sig, men jag måste säga att hon verkligen vart en pärla genom allt detta. På en gång bokat in läkarbesök och verkligen brytt sig så det känns.

Iaf ser allt i övrigt bara bra ut, lite lågt blodtryck, men inge farligt. Magcentimetrarna förljer veckorna och på hjärtljuden verkar det som att det kommer en lillebror till familjen. Jag sa det till Moa sen och hon blev mäkta besviken - "NEEEJ, en flicka, en lillasyster" , haha det blir nog bra vilket som :)
De sista gångerna jag varit på besök har vi inte tagit nån vikt alls, hon har väl insett att det inte ger nåt...jag blir ändå bara fetare och fetare av mina görasålitesommöjligt dagar. Det blir ju tyvärr inte bättre av att väga sig hela tiden, så jag tycker det är skönt att hon inte hakat upp sig på mina extrakilon :)

I vecka 31 och har 67 dagar kvar.....det närmar sig.

Heldag på stan

8 timmar på stan idag - inge smart alls, fast trevligt var det. Satt visserligen ner ett par av de 8 timmarna när fötter och höfter dunkade som mest, men vaggande annars långsamt framåt mellan affärerna.
Anledningen till dagens stadsresa var egentligen ett andra besök hos sjukgymnasten på RE-KO. Gick igenom mina övningar igen och fick en ny tid till imorron då jag ska testa akupunktur för första gången...hjälp!!! Jag som är så stickrädd och löjlig när det gäller sånt där, men nu måste jag banne mig testa, hur illa kan det va? Igår var jag ju till läkaren igen och han sjukskrev mig direkt på heltid igen en månad till, skönt att man slipper tjata sig till det....känns som man dragit historian hundra gånger för folk nu, och varje gång jag ska förklara så börjar tårarna rinna :(

Imorron ska jag under tiden som jag blir nålstucken lämna Moa på moröhöjden hos Erika, Milo och hennes favorit Hector (hund). Tror det går alldeles utmärkt....leka med både bäbis och hund - kanon för en 3-åring :)

Hoppas sen på eftermiddan att jag och Johnny åker in en sväng ensamma till stan igen för att välja badrumsmatta och kanske lyxar till det med en liten bio....kan inte komma ihåg sist som det vara bara han o jag som gjorde nånting, så jag hoppas verkligen att det blir av.

Adios så länge !
                                   Jag å min stora bääääbis