SEMESTER

NU äntligen blev det min tur att få den efterlängtade semestern. 6 hela veckor ska jag bara vara ledig och göra det jag vill.....wonderful..........Johnny har kvar 3 veckor av sin oxå,  så vi får iaf vara tillsammans hela familjen i några veckor.

Imorron styr vi bilen söderut tillsammans med mormor med Katrineholm som mål. Det känns riktigt riktigt kul att åka i väg faktiskt......och sen när man kommer hem har jag ju ändå kvar en massa ledighet.

Hoppas alla har en skön sommar och har det bra....det ska jag ha

SnaskMoa

Moas matvanor är det ju lite sisådär med, eller matlusten rättare sagt....en del dagar passar ingenting och andra dagar kan hon äta hur mycket som helst. Man kan bli riktigt frustrerad de dagar hon väljer att inte äta nånting alls....men jag försöker intala mig med att, är hon hungrig så äter hon.....och det gör hon ju oxå nästa dag oftast.
Vad som däremot har blivit ett säkert kort att ställa fram på bordet är FIKA, .....som hon äter då.....bullar, kakor, mjölk.
Nu har det iofs inte fikats så mycket här hemma förr, men jag gissar att mamman nu måste baka bullar en del framöver........inte för att jag bara tänker ge barnet fika som föda, men det är ju kul att se att hon riktigt gillar nånting.
 
Kakmonster


Chokladtjuv

Sommartider !

 Maxipartaj hos Jennie för några helger sen.....grillning och sing star nästan hela kvällen. Vi fick oxå besök av de två nästan nykläckta maxibäbisarna, mysigt....blev som sugen på en till :o)

      
  


Moa har testat gräsklipparen nu....en riktig höjdare var det!
Först skulle hon inte ens upp, men sen åkte hon med tills hela gräsmattan var klippt.

Midsommar har det ju oxå hunnit va sendan jag sist skrev några rader.... vi var i Lundbäck där det spelades brännboll och grillades. Det var trevligt, men det hade varit mycket trevligare med mindre mygg. Jag tror aldrig att jag sett så mycket mygg på ett o samma ställe på en gång faktiskt....så tyvärr drog de ner betyget på kvällen ganska ordentligt.......skulle va att Sandras tårta vägde över lite till det bättre ändå....otroooligt smarrig var den.
(det blev riktigt lite kort tagna den kvällen)

  
Sommarn är här

Det är varmt nu....riktigt varmt !
Man kan verkligen klaga på alla väder tror jag.....klart jag vill ha sommar o varmt, men inte så fruktansvärt varmt som det varit....en del dagar har man ju inte kunnat vara ute nästan - å alla djuren som tyvärr följer med värmen....huvvaligen....
MEN, nu är vi nere på lite humanare temperaturer igen, mellan 20-25 med lite vindar här o där.....då trivs vi igen.

Första magsjukan
....
 ....har gjorts av lilla fröken Lundmark nu tyvärr. Oj så ynklig hon var. Själv fick jag nästan lite panikkänslor när jag såg att hon började kräkas...hela sängen, soffan och hon själv...bläää. När hon väl slutat spy fick hon ligga i hög feber några dar oxå...en riktigt utslagen dam.

MALTE 2 ÅR !!!


I söndags var det barnkalas för Malte som skulle bli 2 stora år. En bra dag med strålande sol, god tårta och massa lek och bad för barnen.

  
    
 
I måndags blev det min tur att vara hemma liggandes med feber och ont. Jag tål verkligen inte en grad över det normala i kroppstemperatur....jag blir som en kille...gnällig gnällig.
Nu har nog febern lagt sig, men då fick jag halsfluss istället igår, så nu ska det käkas Kåvepenin i 10 dagar....sen ska jag vara frisk igen.

Ha det bra i värmen