Blodig morgon

Jag tror det är fjärde gången som Livia slår sig så att det sprutar blod ur munnen. I morse stöp hon rakt in i rumsbordet med munnen som stötdämpare. En jätteledsen Livia som sen låg länge i famnen och bara myste med mamman.....sen somnade hon direkt hon nuddade vagnen utan protester....gullebarn.

Knäppa mamman som tar fram kameran i bedrövelsen :

            

Hon är lite för kaxig och tror att hon är duktigare än vad hon egentligen är på att stå själv. Nu ställer hon sig ofta upp och släpper stödet för att balansera på småfötterna. Ibland går det riktigt bra och man blir riktigt imponerad hur hon klarar av det, men ibland så går det som idag tyvärr. Vi testade gå-vagnen igår och det gick bra för henne. Gå-stolen gillar hon inte så mycket, där fattar hon inte hur hon ska ta sig framåt utan backar tills det tar stopp och då är det roliga slut. Men med vagnen gick det bättre....fast det tar väl bara en stund så har hon dragit den över sig oxå och då blir det väl inge roligt :)
Tokunge som far fram alldeles för fort nu....med Moa hade vi inte riktigt samma bekymmer så här tidigt, men man ska väl lära sig själv snart oxå med blod, blåmärken och skrapsår på minsta hjärtat. Tur att det oftast går bra när de slår sig iaf.

Kommentarer:

1 Pernilla:

skriven

Oj, så längesedan jag var in på din blogg! Fina bilder som vanligt utom den på Livia och blodet =( lilla raringen till att slå sig!!



2 Leif:

skriven

Uschiamej! Stackars lilla människa, men det går ju över...Pussa henne och Moa från oss.

Kommentera här: